Lokasi anjeun: Imah
  • Jasa jaminan
  • Jasa jaminan

    Kawijakan jaminan

    Sadaya produk tina PUAS sareng Jaminan Tilu Taun.

    Sadaya produk anu ngagaduhan masalah kualitas ,, kami bakal langsung nyayogikeun produk énggal pikeun diganti dina waktos tilu bulan.

    Urang ukur nyayogikeun RMA atanapi bagian-bagian gratis pikeun jasa pangropéa pikeun langkung ti 3 bulan produk.

    Alll tanggal ieu diitung ku S / N

    Kisaran jaminan

    1..Produk salami masa jaminan, kalepatan anu sami kajantenan dina 3 sasih pemeliharaan mayar, sareng bakal dibebenah gratis.

    2.Duo pikeun maksakeun alesan majure (sapertos Perang, Gempa, Kilat, sareng sajabana) atanapi anu teu leres, Instalasi kasalahan sareng operasi non-normal sanés atanapi kacilakaan ku gagal henteu katutup ku jaminan gratis.

    3.Sadaya produk kedah nganggo paket pamisah sareng transportasi bahan pengepakan asli. Upami ngagunakeun karusakan bungkus sacara gembleng disababkeun ku jinis produk atanapi henteu nganggo transportasi bungkusan aslina, henteu kagolong kana ruang lingkup jaminan gratis.

    4.Larang pangguna tanpa ijin pikeun ngabongkar mesin, pangguna pikeun ngabongkar produk anu diperbaiki, henteu aya dina lingkup jaminan gratis. Kanggo produk lepat dina jangka waktu jaminan, perusahaan ngalaksanakeun umur salancar nyayogikeun jasa perawatan anu dibayar.

    5.Pikeun salah produk dina jangka waktu jaminan, punten eusian inpormasi garansi kalayan bener. Ngajelaskeun gangguan dina detil. Sareng nyayogikeun faktur penjualan aslina atanapi salinan na.

    6. Pikeun karuksakan sareng karugian anu disababkeun ku aplikasi khusus pangguna. Pabrik moal nanggung résiko sarengtanggung jawab. Kompensasi pabrik didamel ku ngalanggar iman. Kapalayaan atanapi nyiksa moal ngaleuwihan jumlahna

    tina produk. Pabrik moal nanggungjawabkeun tanggung jawab khusus, Henteu kaduga sareng neraskeun karusakan anu disababkeun ku batur.

    7.Pausahaan urang ngagaduhan hak akhir panjelasan pikeun istilah di luhur.

    Jaminan Kaayaan

    1..Anu mésér kedah ngirim produk salah kana alamat anu dituduhkeun ku inpormasi kartu jaminan.

    Biaya pengiriman RMA atanapi diganti.

    2.Perusahaan ngan ukur ngagaduhan biaya pengiriman hiji jalan ti pabrik ka distributor atanapi pembeli Channel.

    Sadaya pangguna akhir langsung balik ka perusahaan kami, mangga ngahubungi penjualan anjeun sateuacanna.