Lokasi anjeun: Imah
  • Pidio
  • Pidio

    PUAS U510 10X Mini USB2.0 PTZ Camera, résolusi Max dugi ka 1080p / 30fps

    U510 mangrupikeun kaméra PTZ vidéo mini USB. Struktur tunggal-panangan des ...

    PUAS TE20 All-in-one Video Conferencing Terminal and built-in Andriod System

    TE20 mangrupikeun definisi tinggi terintegrasi Sadaya-dina-hiji ...

    U210 10X Mini Econ USB PTZ Kaméra

    U210 mangrupikeun kaméra mini Econ USB PTZ, nyoko kana algoritma gambar canggih ...

    HD920 / HD910 Otomatis nyukcruk Sistem Kaméra PTZ Demo

    HD920 mangrupikeun kaméra PTZ Otomatis anu nyukcruk, desain dua kali pamisah, hiji panoramik pikeun ...

    2018 ISE di RAI Amsterdam

    Hapunten, Henteu aya eusi ...

    Béda protokol standar protokol H bédana

    Maret 1997 mangrupikeun momen penting dina ngembangkeun widang v ...