Lokasi anjeun: Imah
  • Tim
  • Tim

    PUAS ngagaduhan kamampuan panalungtikan sareng kamekaran mandiri tina parangkat lunak ka hardware, sareng tiasa nyayogikeun jasa khusus numutkeun kabutuhan customer dina tahap pangembangan produk.

    • R&D team picture

      Gambar tim R&D

    • R&D team picture

      Gambar tim R&D

    • R&D team picture

      Gambar tim R&D

    • R&D team picture

      Gambar tim R&D

    • Company reception

      Panarimaan parusahaan

    • R&D team picture

      Gambar tim R&D