Lokasi anjeun: Imah
  • OEM / ODM
  • Jasa OEM / ODM kustomisasi

    PUAS fokus kana panalungtikan sareng pamekaran téknologi imaging video definisi tinggi, algoritma pamrosesan gambar, desain sirkuit terintegrasi, desain hardware, desain rupa penampilan PTZ.


    Kalayan platform panilitian sareng pamekaran ilmiah anu kuat, kami nyayogikeun sistem akuisisi gambar konperénsi video HD, sistem pendidikan, sareng solusi sistem terminal vidéo HD jarak jauh. Narékahan pikeun janten pamimpin global dina panilitian & ngembangkeun akuisisi gambar video HD sareng sistem terminal.

    PUAS ngagaduhan kamampuan R & D tina parangkat lunak dugi ka perangkat keras, tiasa nyayogikeun layanan khusus. Dumasar kana pangalaman nalungtik sareng ngembangkeun kaméra PTZ, PUAS bakal ngaluncurkeun solusi téknologi pidéo video 3CCD sareng 4K.
    Prosés kustomisasi

    Kasus produk khusus
    Henteu aya eusi, punten antosan ... atanapi taros Kami!