Lokasi anjeun: Imah
  • Sajarah
  • Sajarah

    Dina 2001, Shenzhen PUAS Industrial Co., Ltd diadegkeun, fokus kana industri pidéo

    Di 2002, Janten salah sahiji perusahaan anu munggaran mecenghul kana industri kaamanan video

    Di 2003, Ngahontal maksud gawé babarengan jeung SONY

    Di 2005, Janten mitra wilayah inti ti SONY

    Di 2006, Merek PUAS nyiptakeun, berorientasi ka pamasaran kaméra konferensi luhur

    Di 2007, Janten pabrik munggaran anu nalungtik sareng ngembangkeun kaméra konperénsi pidéo

    Di 2009, Kaméra konperénsi 1080P HD disada

    Di 2010, PUAS ngalamar kana sistem Politik sareng Hukum jsb proyék-proyék penting

    Di 2011, Pindahkeun ka pusat operasi anu anyar, volume penjualan kaméra konperénsi pidéo HD dugi ka 1000 sét

    Di 2012, Produksi kaméra konperénsi 1080P / 60 diluncurkeun, ngalangkungan Kamentrian tes kaamanan masarakat sareng nampi sertifikasi

    Taun 2013, Dadi pembekal Huawei, volume penjualan dugi ka 3 miliar RMB, ngembang ka pamasaran internasional

    Di 2014, Passing ISO9001: 2008 standar internasional

    Di 2015, Pusat operasi dihijikeun sareng pusat produksi, pabrik 2200 méter pasagi

    Di 2016, Panalungtikan sareng ngamekarkeun kaméra 4K UHD

    Dina 2017, Ngaleupaskeun sadayana dina hiji konperénsi pidéo terminal PTZ kaméra ZE20

    Dina 2018, Mini enco USB PTZ kaméra U200 séri / dual-eye tracking PTZ kaméra HD910 / keyboard keyboard KB100