Lokasi anjeun: Imah
  • FAQS
  • FAQS

    Naha anjeun tiasa dianggo pikeun ODM Service?

    PUAS anu mangrupikeun pabrik Profesional Kaméra PTZ Pidéo, kalayan kakuatan RD anu kuat, ...

    Naha dukungan anjeun damel pikeun Skype bisnis atanapi Vidyo?

    Leres, Sadaya produk kami tiasa cocog sareng sadaya jinis perangkat lunak pidéo sareng ...

    Naha éta ngadukung kaluaran pidéo 1080p / 59.94fps?

    Leres, Sadaya produk éta kaluaran Video ku 3G-SDI & HDMI Interface tiasa ngadukung 1080p ...

    Naha produk anjeun tiasa cocog sareng H323 & SIP Protocol

    Leres, Sadaya produk kami leres pisan cocog sareng H.323 & SIP