Lokasi anjeun: Imah
  • Unduh
  • Unduh

    PUASdiadegkeun dina 2001. anu mangrupikeun Produsén Terpimpin Global tina ProAV PTZ & Konperénsi Kaméra AV sareng Panyadia Solusi di 2001. Kami ngagabungkeun R&D, desain, produksi sareng penjualan. Produk urang loba dipaké dina Broadcast System, AV Konperénsi, Kuliah & Atikan, Telemedicine, Video Live Streaming & Acara, Komunikasi Darurat, Komunikasi Sakit & Kolaborasi, Sistem Multimedia.

    PUAS parantos museurkeun kana pamekaran sareng panalungtikan téknis tina kaméra warna HD saprak parantos mimiti. PUAS ngandelkeun kaunggulan platform panilitian ilmiah anu kuat, parantos kéngingkeun sababaraha sertipikat patén sareng sertipikat hak cipta parangkat lunak. Sareng ngagaduhan algoritma inti mandiri sareng kaunggulan kaméra HD dina bidang téknis propésional, sapertos pokus otomatis, kasaimbangan bodas otomatis, iris otomatis, pangurangan noise 3D sareng sajabina.

    PUAS salawasna jalan dina konsép kerjasama ngeunaan "Amanah asalna tina komunikasi", ngadangukeun syarat pangguna, ngajaga ningkatkeun fungsi produk, pangaruh sareng sarat kualitas kalayan sistem jasa anu hemat hemat sareng kualitas luhur, pikeun menangkeun kapercayaan sareng dukungan pelanggan global.

    PUAS ngagaduhan sikep kerjasama anu terbuka sareng nyayogikeun nasabah global sareng metode kerjasama sapertos agénsi, OEM sareng ODM. Candak tungtutan konsumén salaku panduan sareng kerja keras dina babarengan ngembangkeun promosi pamekaran téknologi industri.