Application Area

  • Konperénsi pidéo

    Konperénsi pidéo

    Videoconferencing mangrupikeun sistem AV kanggo méréskeun komunikasi komunikasi jalma-jalma antara jalma di dua tempat atanapi langkung ngalangkungan komunikasi ...

    Tingali Deui
  • Telemédis

    Telemédis

    Telemedisin nyaéta sistem anu ngagunakeun télékomunikasi sareng téknologi inpormasi pikeun direngsekeun jarak jauh nyayogikeun jasa perawatan kaséhatan klinis, sapertos ...

    Tingali Deui
  • Pendidikan jarak jauh

    Pendidikan jarak jauh

    Pendidikan jarak jauh nuduhkeun modél pangajaran ngadopsi média komunikasi ngalangkungan tipi sareng Internét. Lacak Pendidikan PUAS HD920 / 910 ...

    Tingali Deui
  • Panyiaran streaming Langsung

    Panyiaran streaming Langsung

    PUS-HD320 / 330 sareng PUS-HD520 nganggo téknologi pamrosésan gambar anu canggih, built-in H.265 codec luhur, RTSPRTMP sareng transmissi Network sanés ...

    Tingali Deui

Why milih kami

  • Produksi mandiri

    Kami gaduh tim R&D nyalira, produksi pabrik nyalira

  • Pengerjaan anu saé

    Unggal prosés ngagaduhan standar tés anu ketat

  • Sertifikasi kualitas internasional

    Kami parantos kéngingkeun seueur sertipikat internasional: CE, FCC, ROHS, ISO9001

  • Harga wajar

    Harga pikaresepeun kalayan kualitas luhur

Angeunaan urang

Shenzhen PUAS Industrial Co., Ltd. didirikeun taun 2001, anu mangrupikeun panilitian sareng pamekaran pabrik pikeun kaméra konperénsi pidéo HD. Kami ngahijikeun R&D, desain, produksi sareng penjualan. Produk kami seueur dianggo dina konperénsi pidéo, ngajar jarak, perawatan médis jarak, urusan E-Pamaréntah, komunikasi darurat, komunikasi anu dihijikeun, kelas multimédia, sareng lapangan sanésna.

PUAS parantos fokus kana pamekaran sareng panalitian téknis kaméra warna HD ti saprak didirikeun. PUAS ngandelkeun kaunggulan platform panilitian ilmiah anu kuat, parantos kéngingkeun sababaraha sertipikat patén sareng sertipikat hak cipta parangkat lunak. Sareng ngagaduhan algoritma inti mandiri sareng kaunggulan kaméra HD dina bidang téknis propésional, sapertos pokus otomatis, kasaimbangan bodas otomatis, iris otomatis, pangurangan noise 3D sareng sajabina.

PUAS salawasna jalan dina konsép kerjasama ngeunaan "Amanah asalna tina komunikasi", ngadangukeun syarat pangguna, ngajaga ningkatkeun fungsi produk, pangaruh sareng sarat kualitas kalayan sistem jasa kualitas-efektif sareng kualitas luhur anu saé, pikeun menangkeun kapercayaan sareng dukungan konsumén global.

PUAS ngagaduhan sikep kerjasama anu terbuka sareng nyayogikeun nasabah global sareng metode kerjasama sapertos agénsi, OEM sareng ODM. Candak tungtutan konsumén salaku panduan sareng kerja keras dina babarengan ngembangkeun promosi pamekaran téknologi industri.

Bérita paling énggal

Epaméran

  • 2020 NABSHOW (Las Vegas, USA)

    2020 NABSHOW (Las Vegas, AS)

    18 nepi ka 22 April 2020
    Nomer bilik: Aula Pusat, C749

  • 2020 NABSHOW (Las Vegas, USA)

    2020 Ise (Amsterdam, Walanda)

    11 dugi 14 Feb 2020
    Rai Amsterdam, Nomer Booth Walanda: 15-W306

  • 2020 NABSHOW (Las Vegas, USA)

    NAB Tembongkeun | 6 - 11 April 2019

    Pameran 8-11 April
    Las Vegas Convention Center Ningali Booth: C1122 - Aula Pusat

  • 2020 NABSHOW (Las Vegas, USA)

    2019 ISE Sistem Terpadu Éropa

    5-8 Feb 2019
    Rai Amsterdam, Walanda Stand No: Aula 15, 15-M290